Opstelling:
K. Segerink, M. van der Woning, R. Blokhuis, S. Haafkes, J. Albers, S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J.Moore, L. Blokhuis en C. Kao
Wissels:
J. van Ommen, B. Eenjes, B. Engbers, J. Nijhuis, T. Roeleveld, M. Zwiep en R. Scholte Lubberink

Na de knappe 2-1 overwinning tegen Daarlerveen van vorige week kan SDC ’12 zich deze week veilig spelen. Dit moet dan gebeuren met een overwinning tegen SVVN en puntverlies van Juventa.

De wedstrijd begint zoals de meeste wedstrijden de laatste tijd, SVVN zakt in en SDC ’12 heeft de bal. Hierdoor is het een nogal saaie eerste helft met weinig kansen aan beide kanten. Toch is het in de 40e minuut Jaden die na een goede individuele actie Rick Blokhuis 1 op 1 met de keeper zet, helaas weet Rick niet te scoren omdat de keeper knap redt. Hierdoor wordt er gerust met de brilstand op het scorebord.

In de rust hebben geen wissels plaatsgevonden, hierdoor wordt begonnen met dezelfde 11 aan de tweede helft. Het is wederom niet erg vermakelijk, behalve dat er wel veel strijd en passie is van beide kanten. In de 60e minuut komt Melle in het veld voor een aangeslagen Len, die vlak hiervoor in botsing was gekomen met de keeper van SVVN. SDC ’12 begint wat meer aan te dringen op de goal van SVVN. In de 78e minuut komen Teun en Jelmer in het veld voor Tom en Chantrak. Nog geen minuut later denkt Melle de 0-1 binnen te schieten. Niet alleen Melle dacht dat, het hele sportpark dacht dat het 0-1 werd maar helaas stuitert de bal op miraculeuze wijze uit het doel. Nog geen minuut later krijgt SDC ’12 het deksel op de neus als SVVN uit de tegenaanval de 1-0 weet te maken. Wat een domper.
In de 86e minuut komt Jannus nog in het veld voor Stijn P. In de blessuretijd weet SDC ’12 nog een drietal grote kansen te creëren, helaas zonder succes.
De wedstrijd eindigt in een 1-0 overwinning voor SVVN.

Volgende week komt ASV ’57 uit Aadorp op bezoek, zij zijn de hekkensluiter en moeten nog alles geven om nacompetitie uit het vuur te slepen.
SDC ’12 kan dus een uiterst scherpe tegenstander verwachten.
Voor SDC ’12 is het noodzaak om deze wedstrijd te winnen om direct veilig te willen zijn.
Bij winst en puntenverlies van SVVN en Juventa kan het bijna niet meer mis.
Alle support is dus welkom komende zaterdag om 15:00 op sportpark De Molendijk. Tot dan!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!