HENGELO OV
tel. 074-2421219

Opstelling: K. Segerink,T. Blokhuis, R. Blokhuis, J. Albers, S. Peters, J. van Ommen, M. Blokhuis, M. Van der Woning, J. Moore, M. Zwiep, C. Kao
Wissels: L. Blokhuis, B. Bonnes, J. Nijhuis, S. Haafkes

Na de nederlaag van vorige week tegen Enter Vooruit wil SDC ’12 zich deze zaterdag revancheren. Dit moet gebeuren tegen Wilhelminaschool, de hekkensluiter van de competitie met 1 punt. Wilhelminaschool zou ook gebrand zijn op een overwinning.

Dit was te merken want na 40 seconden weet Wilhelminaschool al de 1-0 te maken. Dit mag niet gebeuren. Nu moet SDC ’12 weer in de achtervolging. In de 25e minuut moet Melle helaas het veld geblesseerd verlaten, hij wordt vervangen door Len Blokhuis. Dit is voor Len zijn debuut in het eerste van SDC '12. In de 31e minuut denken SDC de gelijkmaker te maken, helaas wordt deze afgekeurd vanwege buitenspel. In de 39e minuut moet SDC ’12 weer noodgedwongen wisselen, Jarrin moet het veld geblesseerd verlaten en wordt vervangen door Jelmer. 2 minuten later staat de Denekampse ploeg ontzettend te slapen en weet Wilhelminaschool op 2-0 te komen. Dit is tevens ook de ruststand.

In de rust wordt Mart gewisseld voor Stijn, die in de spits zal gaan spelen als een soort stormram. Na rust moet er echt een schepje bij. Dit gebeurt echter niet want geloof het of niet, Wilhelminaschool weet weer binnen een minuut na de aftrap te scoren, 3-0. Het moet echt scherper. 4 minuten later weet Rick een vrije trap goed binnen te schieten, hij noteert de 3-1. Een opvallend moment is wanneer Stijn Haafkes 1 op 1 met de keeper lijkt te gaan en onderuit wordt geschopt. Je zal denken, dit is een rode kaart maar de scheidsrechter besluit geen kaart te geven. Bijzonder. Niet veel later besluit de scheids SDC '12 ook nog geen penalty te geven, dit was duidelijk een penalty. In de 61e minuut maakt Wilhelminaschool 4-1, Denis vlagt voor buitenspel maar de scheidsrechter wil hier niet in mee, bijzonder, aangezien hij in de 1e helft wel een goal van ons afkeurt nadat er gevlagd werd voor buitenspel. Helaas heb je hier geen invloed op. In de 90e minuut weet Stijn H nog wel een corner goed in te koppen en de 4-2 te maken. Stijn H speelde erg goed in de spits, terwijl dat eigenlijk niet zijn positie is. Helaas blijft het bij 4-2 en verliest men van Wilhelminaschool.

Volgende week treed het eerste thuis aan tegen v.v Hellendoorn, er moet volledige inzet en scherpte zijn om een resultaat te pakken volgende week. De aftrap zal plaatsvinden om 15:00. Tot dan!