tel. 0541-351919

Opstelling: B. Engbers, R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, M. Blokhuis,
J. van Ommen, J. Moore, J. Nijhuis, L. Blokhuis en C. Kao
Wissels: M. Zwiep, M. van der Woning, K. Segerink, S. Peters en T. Blokhuis

Na de blamage van week ervoor wil SDC ’12 deze zaterdag de rug graag rechten. Dit moet thuis gaan gebeuren tegen SVVN. De laatste wedstrijd voor de winterstop.

De hele eerste helft gaat gelijk op, zonder te resulteren in echte kansen voor beide teams. SDC ’12 heeft een licht overwicht en dit resulteert in de 39e minuut in een bal op de lat door Mart, die met zijn verkeerde been van afstand geweldig schoot. Hierna gebeurt er niks meer en wordt er gerust met de brilstand: 0-0.

Na rust wordt de lijn van de eerste helft doorgetrokken. Het gaat gelijk op en er zijn weinig kansen. Met 2 wissels probeert SDC '12 deze lijn te doorbreken en dat lukt ook! Melle en Max komen in de 65e minuut in het veld voor Jannus en Jaden. Nog geen minuut later weet Melle met zijn eerste balcontact een wereldgoal te produceren. Hij stift de bal vanaf 20 meter prachtig over de keeper: 1-0. Helaas gebeurt 6 minuten later hetzelfde aan de kant van SVVN. Een mislukte voorzet valt zomaar binnen en het staat weer gelijk. 1 minuut later weet SVVN wederom te scoren, 1-2. 4 minuten later vergist Bas zich in de gladheid van het veld en de bal, hij laat de bal uit z'n handen glippen en de speler van SVVN weet dit af te straffen: 1-3.

Persoonlijke fouten gebeuren dit seizoen echt te veel en dit kost je heel veel punten. In de 80e minuut komen Tom en Stijn nog in het veld voor Jarrin en Jelmer. In de 90e minuut weet Rob ook nog een wereldgoal te produceren, hij schiet de bal namelijk vanaf 30 meter strak in de kruising. Werkelijk schitterend. Helaas blijft het hierbij en verliest SDC ’12 van SVVN.

De winterstop is nu aangebroken en SDC ’12 bezet de 12e plaats. Hier moet het snel weg want handhaving moet bewerkstelligd worden. Na de winterstop wordt er begonnen tegen Avanti Wilskracht, de nummer 3 op de ranglijst. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 20 januari om 15:00 op sportpark De Molendijk.