Opstelling: B. Engbers, R. Kuiper, R. Blokhuis, S. Haafkes, S. Peters, M. Blokhuis, T. Blokhuis, J. Moore, L. Blokhuis en C. Kao

Wissels: J. van Ommen, M. Zwiep, M. van der Woning, J. Nijhuis en J. Bloemen

Deze zaterdag stond er wederom een 6 puntenwedstrijd op het programma.
Onze buren uit Oldenzaal kwamen op bezoek, De Esch.
Zij hebben 3 punten meer dan SDC '12 dus een overwinning is noodzakelijk.

SDC ’12 begint wederom heel goed aan een wedstrijd, maar vandaag levert dat dan ook eindelijk wat op. Na 5 minuten is het Mart die Len geweldig diep stuurt, hij omspeelt de keeper en maakt koeltjes af: 1-0.

Dit is voor Len zijn eerste officiele doelpunt in het eerste van SDC ’12.

Net voor rust wordt het nog mooier voor SDC ’12 wanneer De Esch een eigen goal maakt. Hierdoor wordt er gerust met een 2-0 voorsprong. Wat een luxe.

Na rust begint De Esch iets beter te voetballen en is de dominantie van SDC '12 iets minder. In de 59e minuut denkt Chantrak alleen op de keeper af te gaan, hier dacht een speler van De Esch anders over en trekt hem naar de grond. De scheids ziet dit niet als doorgebroken speler en geeft een gele kaart, schandalige beslissing. In de 71e minuut gaat SDC ’12 voor het eerst wisselen. Jannus komt in het veld voor Tom. Later past SDC '12 nog 2 wissels toe, Melle en Max vervangen Rick en Len. Hierna gebeurt er nog vrij weinig en weet SDC '12 eindelijk weer een wedstrijd te winnen. En terecht.

Zou de gifbeker dan nu leeg zijn? Dat gaan we aankomende donderdag, 8 februari, zien wanneer er op bezoek wordt gegaan bij SV Losser. De wedstrijd begint om 20:00, hopelijk zien we jullie daar. Tot dan!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!